Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Biscuit base
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 150 g digestive biscuits, broken into pieces (see Tip)
Lime filling
- 4 egg yolks
- 395 g condensed milk
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
- 30 g gin
Gin and tonic jelly
- 3 gelatine leaves (titanium)
- cold water, for soaking
- 30 g gin
- 100 g tonic water
- 40 g caster sugar
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
Whipped cream
- 250 g pouring (whipping) cream
- 20 g caster sugar
- 1 lime, zest only, no white pith, for decorating
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2054.8 kJ / 489.3 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Carbohidratos
- 48.7 g
- Grasa
- 29.4 g
- Grasas saturadas
- 17.8 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 181.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30 min
Apple, leek and sage sauce
15min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Hollandaise sauce
15min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Pecan pie cheesecake cups
35 min
Cranberry bacon stuffing
10min