Dispositivos y accesorios
Dukkah eggs with asparagus and feta
Prep. 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1285.4 mg
Proteína
36.8 g
Calorías
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Grasa
59.1 g
Fibra
8.2 g
Grasas saturadas
13.9 g
Carbohidratos
20.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Green smoothie
5min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Tandoori chicken
1h 35min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Balti coconut fish curry
50min