Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 pęczek bazylii, świeżej, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 200 g sera feta, pokrojonego na kawałki
- 100 g koncentratu pomidorowego
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 683 kJ / 163 kcal
- Proteína
- 5 g
- Carbohidratos
- 2 g
- Grasa
- 15 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2hod. 10min
Pasta wegetariańska
10min
Dip z suszonych pomidorów
15min
Sos gribiche
20min
Pasta z pieczonego kalafiora z parmezanem
1 godz. 10 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5min
Czeska pasta piwna
1 godz. 10 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Pasta z oliwek
5min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10min
Pasta z prażonego słonecznika
10min