Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Proteína
- 80.6 g
- Carbohidratos
- 72 g
- Grasa
- 46.5 g
- Grasas saturadas
- 22.4 g
- Fibra
- 15.3 g
- Sodio
- 508.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Jambalaya
35 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Veal pizzaiola
40 Min
Koththu roti
1 Std. 5 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Thai red pork curry
35 Min