Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Proteína
- 80.6 g
- Carbohidratos
- 72 g
- Grasa
- 46.5 g
- Grasas saturadas
- 22.4 g
- Fibra
- 15.3 g
- Sodio
- 508.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sweetcorn and potato chowder
40min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Chicken Waldorf salad
40min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Hunters' stew
1 godz.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min