Dispositivos y accesorios
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Prep. 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
garlic clove½
-
fresh basil leaves80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
fine sea salt3 tsp
-
potatoes diced (2 cm)250 g
-
water plus extra for cooking pasta1200 g
-
dried fusilli pasta400 g
-
green beans cut in pieces (3-4 cm)100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15 g
Calorías
2217 kJ /
530 kcal
Grasa
29 g
Carbohidratos
56 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 Std. 20 Min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 Min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 Std. 35 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Jacket Potato Mice
1 Std. 20 Min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min