Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
TM6 TM5 TM31

Asian-style Rice with Eggs and Vegetables

4.4 (211 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 g light sesame oil
    o bien groundnut oil
  • 100 g onions, quartered
  • 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
  • 150 g bacon cubes
  • 30 g soy sauce
  • 2 tsp sugar
  • 1 heaped tsp stock paste, homemade
    o bien 1 stock cube (for 0.5 l)
  • 350 g short grain rice (18-20 minute cooking time)
    o bien long grain rice (18-20 minute cooking time)
  • 1200 g water
  • 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)
  • 4 medium eggs

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1748 kJ / 418 kcal
Proteína
16 g
Carbohidratos
54 g
Grasa
15 g
Fibra
4.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas