Dispositivos y accesorios
Lentil moussaka
Prep. 25min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
1917 kJ /
458 kcal
Grasa
25 g
Fibra
7.3 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Lentil moussaka
3h 30min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Vegetable pasta sauce
40min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Lentil moussaka
2h 20min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min