Dispositivos y accesorios
Lentil moussaka
Prep. 25min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
1917 kJ /
458 kcal
Grasa
25 g
Fibra
7.3 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Ninguna valoración
Lentil Moussaka
2h 20min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Chickpea Gratin
1h
Curried Squash Galette
1h 20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Fennel Risotto
35min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h