Dispositivos y accesorios
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
Prep. 30min
Total 2h 45min
60 pieces
Ingredientes
Syrup
-
sugar300 g
-
water150 g
-
1 tsp citric acidfreshly squeezed lemon juice1 tsp
-
blossom water2 tsp
Kashta cream
-
milk1000 g
-
white bread crust removed, cut into pieces150 g
-
cornflour (starch)100 g
-
blossom water1 tbsp
-
rose water2 tbsp
Dough
-
medium wheat semolina200 g
-
fine semolina50 g
-
akkawi cheese desalted, cut into pieces (see tip)500 g
-
mozzarella rinsed and dried, cut into pieces200 g
Assembly
-
sunflower oil for greasing
-
unsalted pistachio nuts chopped, to garnish
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3.2 g
Calorías
402 kJ /
96 kcal
Grasa
3.5 g
Carbohidratos
12.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kashta cream
10 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Arseeyah
50 Min
Raw kibbeh
15 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min