Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 450 g baker's flour
- 250 g warm water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- ¾ - 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp ground allspice
- 1 tsp sea salt
- 250 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 75 g green capsicum, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 75 g tomato paste
- 1 red onion, cut into thin slices, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 2145.7 kJ / 512.8 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Carbohidratos
- 63.8 g
- Grasa
- 20.6 g
- Grasas saturadas
- 5.6 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 681 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1u. 10min
Tandoori chicken pizza
1u. 30min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2u.
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28u.
Brioche slice with crumble
2u.
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Classic madeleines
24 Std. 30 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min