Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g couscous
- 1 piece fresh ginger (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1500 g chicken pieces (thighs, drumsticks and breast cut into quarters), skinless and boneless
- 20 g olive oil
-
100
g raisins
o bien 100 g dried apricots, cut into pieces - 1 ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric (opcional)
- 2 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 700 g water
- 1 - 2 pinches saffron
- 600 g red onions, cut into slices (5 mm)
- 240 g dried chickpeas, soaked in 800 g water the day before, rinsed and drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2832 kJ / 677 kcal
- Proteína
- 63.4 g
- Carbohidratos
- 71 g
- Grasa
- 15.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Freekeh pilaf with broad beans
1 godz.
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Moroccan chicken and couscous
45min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Chicken tagine with honey and prunes
40min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.