Dispositivos y accesorios
Shrimp stuffed bell peppers
Prep. 20min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
-
fresh coriander roughly chopped10 sprigs
-
250 g short-grain riceEgyptian rice250 g
-
water1000 g
-
peppers, mixed medium-sized10 - 12
-
onions cut into quarters200 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
Arabian spice mix1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
ripe tomatoes cut into quarters300 g
-
sugar1 tsp
-
small green chillies2
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
raw shrimps, peeled, deveined400 g
-
lemon juice30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16.5 g
Calorías
2079 kJ /
346 kcal
Grasa
8.2 g
Carbohidratos
51.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Ninguna valoración
Yogurt Cake
50min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1h 10min
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Umali
1h 25min
Koshari stew
45min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Fennel digestive
10min
Carrot Juice
5min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Sicilian Prawn Salad
40min