Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 700 g floury potatoes, peeled, diced (1.5 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (1.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 dried bay leaf
- 800 g beef meat, sinew free, diced (2.5 cm)
- 50 g red wine
- 50 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3268 kJ / 781 kcal
- Proteína
- 50 g
- Carbohidratos
- 48 g
- Grasa
- 42 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Greek Style Pork Stew
30 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min