Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 15 g plain flour
- 100 g onions, cut into pieces
- 200 g carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp mustard
- 1 tbsp fresh thyme leaves, plus extra to garnish
- 500 g waxy potatoes, skin on, cut into cubes (3 cm)
- 150 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
o bien 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine salt, to taste
- 2 - 3 pinches freshly ground black pepper, to taste
- 800 g chicken breast fillets, skinless, cut into cubes (4 cm)
- 100 g cream, min. 30% fat
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1419 kJ / 340 kcal
- Proteína
- 35 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 2.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Chicken and bacon casserole
1 Std. 10 Min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken Noodle Soup
25 Min