Steamed mushroom and egg pots
TM6 TM5 TM31

Steamed mushroom and egg pots

3.8 (13 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 tbsp ghee, plus extra for greasing
  • 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 50 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 300 g fresh mixed mushrooms, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 eggs
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 500 g water
  • fresh chives, finely chopped for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
809.3 kJ / 192.5 kcal
Proteína
12.4 g
Carbohidratos
2.5 g
Grasa
14.8 g
Grasas saturadas
7.4 g
Fibra
1.5 g
Sodio
277.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas