Dispositivos y accesorios
Hazelnut dukkah with fennel
Prep. 5min
Total 50min
25 portions
Ingredientes
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
46 mg
Proteína
0.9 g
Calorías
105.3 kJ /
25.1 kcal
Grasa
2.2 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
0.2 g
Carbohidratos
0.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiced nut clusters
35min
Quick beetroot relish
40min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Hommus dip
5min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Spiced cauliflower pilau
20min
Chunky basil pesto dip
10min
Dukkah
25min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min