Dispositivos y accesorios
Slow Cooked Beans with Cider
Prep. 15min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13.6 g
Calorías
1040 kJ /
248 kcal
Grasa
4.8 g
Carbohidratos
37.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
ALTERNATIVE SIDES
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Chickpea Gratin
1h
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Espresso 'Baked' Beans
35min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Tomato Sauce
40min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min