Versiones compatibles
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatballs
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g white bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3-4 cm)
- 55 g toasted pine nuts
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp dried oregano
- 2 medium eggs
- 1 lemon, finely grated zest and juice
Sauce
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 60 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 800 g tinned peeled plum tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp sugar (opcional)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- red wine vinegar, to taste (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1931 kJ / 462 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Carbohidratos
- 21.2 g
- Grasa
- 23.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 Std. 5 Min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 Std.
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Hake and Prawn Burger
15min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 godz. 30 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min