Dispositivos y accesorios
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
Prep. 35min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
40 g blanched, shelled hazelnutspistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves8
-
cornflour2 Tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
fresh mint plus extra to garnish
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15 g
Calorías
1906 kJ /
455 kcal
Grasa
31 g
Fibra
1.8 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pâté en croûte
8h 45min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45min
Argentinian Alfajores
1h 10min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Rhubarb Pancake Pieces
50min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Onion Pie
2h
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Creamy French Dressing
5min