Dispositivos y accesorios
Spring Vegetable Penne
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
courgettes cut in pieces (3 cm)200 - 250 g
-
water1600 g
-
fresh green peas shelled100 g
-
fresh asparagus tips100 g
-
penne200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
hard goat's cheese cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves10 g
-
plain yoghurt100 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Proteína
16.3 g
Calorías
1311 kJ /
310 kcal
Grasa
8 g
Fibra
5.5 g
Carbohidratos
42.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Pasta
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Vegetable Stroganoff
30min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Pasta alla Puttanesca
35min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min