Dispositivos y accesorios
Polenta Cake
Prep. 5min
Total 1h
10 slices
Ingredientes
-
170 g margarine, plus extra for greasingsalted butter soft, plus extra for greasing170 g
-
caster sugar120 g
-
large eggs3
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and 10 g juice1
-
strong white bread flour plus extra for dusting40 g
-
polenta120 g
-
pine nuts plus extra for sprinkling80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6.4 g
Calorías
1280 kJ /
306 kcal
Grasa
20 g
Carbohidratos
24.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Modern Vegetarian
60 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Carrot and Apple Cake
1h 30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1h 10min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Coconut cake
1h 20min
Nut Cupcakes
30min
Carrot and Peanut Bake
55min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min