Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
300
g dried lentils, (weighed before soaking)
o bien 2 cans lentils cooked, (800 g), washed and drained - 150 g onion, cut into quarters
- 100 g peppers, (red or green), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil, (plus a little extra to season)
- 750 g vegetable mixture, frozen
- 3 eggs, (whole, wrapped in cling film)
- 2 pork tenderloins (350-400 g per steak)
-
2
tsp beef extract
o bien 1 tsp soy sauce - 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1 ½ tsp sweet paprika powder
- 1 tsp mixed dried herbs, (oregano, thyme, rosemary, etc.)
- ½ tsp liquid caramel
- 10 g lemon juice
- 80 g chorizo, cut in slices
-
100
g Serrano ham, cut in cubes
o bien 100 g bacon cubes - 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt
- 700 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2282 kJ / 546 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Carbohidratos
- 44.35 g
- Grasa
- 22.85 g
- Fibra
- 10.3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Oven Baked Vegetable Chips
1 godz. 45 min
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25min
Veal fillet with mirabelle plums
Ninguna valoración
Courgette side dish
30 min
Potato goulash
1h
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Versatile smooth soup
45 min
Borscht
50min