Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ tsp dried fennel seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 2 tsp ground turmeric
- 1 piece fresh ginger (2 cm), peeled
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 long red chillies, deseeded if preferred
- 4 sprigs fresh coriander
- 1 tbsp olive oil
- 100 g carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 100 g red pepper, deseeded and cut into pieces
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp tamarind paste (see tip)
- 1 tbsp oyster sauce (opcional)
-
1
tbsp brown sugar
o bien 1 tbsp sugar - 900 g water
- 300 g dried French green lentils (see tip)
- 500 g raw sausage (e.g. beef or pork)
- 270 g coconut cream
- 60 g peanut butter
- 150 g broccoli, broken into florets (3 cm)
- 150 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g fresh green beans, trimmed and cut into thirds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4092 kJ / 974 kcal
- Proteína
- 49.4 g
- Carbohidratos
- 45.4 g
- Grasa
- 63.1 g
- Fibra
- 22.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and cashews
55 Min
Chicken with capsicum
45min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Shepherd's pie
55 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Chilli con carne
40min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Pork with black bean sauce
30min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Chicken and sweet corn soup
30min