![Figs with spiced custard and nougat cream Figs with spiced custard and nougat cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92d7d388-6c58-4df3-bd75-17b09160f8ca/Derivates/f98490f5-db60-4454-b5fd-7912913da26a.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 4 cardamom pods, crushed
- 2 pieces orange zest, no white pith (4 cm strips)
- 40 g honey, plus extra to drizzle
- 3 eggs
- 15 g cornflour
- 4 fresh figs, cut into halves
- 1 tbsp caster sugar, to sprinkle
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g soft nougat, cut into pieces (1 cm - see Tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1896.6 kJ / 451.6 kcal
- Proteína
- 11.7 g
- Carbohidratos
- 38 g
- Grasa
- 28.7 g
- Grasas saturadas
- 14.6 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sodio
- 139.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Macaroons
40 min
Mini apple crumble cakes
1 godz. 15 min
Banana bread with chai crème fraîche
1u. 35min
Sago plum pudding
28h 15min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Mushroom Wellingtons
2h 30min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Spiced roasted mixed nuts
25min
Chilli creamed corn
40 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min