Dispositivos y accesorios
Figs with spiced custard and nougat cream
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
139.6 mg
Proteína
11.7 g
Calorías
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Grasa
28.7 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
14.6 g
Carbohidratos
38 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Summer Harvest
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Easy citrus pie
1h
Persian honeycomb bark
1h 30min
Prune jam
55min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Banana sesame cake
4h 20min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Tiffin slice
4h 30min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Amaretto biscuits
30min