Dispositivos y accesorios
Chicken pastilla
Prep. 15min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
blanched almond200 g
-
sugar40 g
-
parsley leaves only30 g
-
onions cut into quarters500 g
-
butter50 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
ground saffron1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
eggs6
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)700 g
-
fine salt adjust to taste½ tsp
-
ground allspice1 tsp
-
olive oil60 g
-
8 sheets filo pastrybrick pastry8 sheets
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
31.9 g
Calorías
2304 kJ /
554 kcal
Grasa
36.9 g
Carbohidratos
23.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Baked Alaska
28h 40min
Umali
1h 25min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Berry halva semifreddo
4h 10min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Falafel
1h 25min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Quince Tart
1h 10min
Mint lemonade
5min