Dispositivos y accesorios
Gnocchi tricolore
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19 g
Calorías
2397 kJ /
568 kcal
Grasa
16 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Quick Easy Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Noodle Kugel
55min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Tomato and Feta Pasta
50min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Kimchi risotto
25min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Spicy Cheese Dip
20min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min