Dispositivos y accesorios
Gnocchi tricolore
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19 g
Calorías
2397 kJ /
568 kcal
Grasa
16 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Quick Easy Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Ninguna valoración
Tzatziki
Ninguna valoración
Spiralized Apple Fritters
35min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Layered Mexican dip
25min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Green pancakes with ham and cheese
55min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Stuffed Vegetables
1h 5min