Dispositivos y accesorios
Potato fritter burgers with spinach
Prep. 25min
Total 35min
10 pieces
Ingredientes
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions cut in halves170 g
-
eggs2
-
fine oat flakes30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
garlic clove1
-
frozen spinach leaves defrosted, drained well (approx. 350 g after draining)450 g
-
ground pepper3 pinches
-
oil30 g
-
clarified butter3 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
574.9 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
587.8 kJ /
140.5 kcal
Grasa
8.1 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
2.9 g
Carbohidratos
14.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Ninguna valoración
Vegan Green Pea Fritters
20min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Basic Farro
35min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Gnocchi tricolore
35min
Creamy Broccoli Sauce
35min