Dispositivos y accesorios
Arabian chicken with couscous
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
couscous, medium350 g
-
water800 g
-
olive oil70 g
-
fine salt2 tsp
-
onions cut into halves200 g
-
carrots cut into pieces200 g
-
fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced1 piece
-
1 tbsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
potatoes diced (1-2 cm)150 g
-
red peppers cut into bite-sized pieces200 g
-
aubergines cut into bite-sized pieces100 g
-
dried apricots cut into quarters100 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
hot paprika powder1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)500 g
-
fresh mint (opcional) leaves only4 sprigs
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
42 g
Calorías
2971 kJ /
710 kcal
Grasa
20 g
Fibra
15.6 g
Carbohidratos
87 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Quick Easy Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Peruvian Seabass Salad
Keine Bewertungen
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Spicy Potatoes
1 Std.
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Veal fillet with mirabelle plums
1 Std. 50 Min
Moroccan chicken and couscous
45 Min
Lamb tagine with apricots and honey
1 Std. 30 Min
Pulled pork with steamed buns
3 Std.
Vegetable tortilla with chorizo
50 Min
Tuna mousse
10 Min