Dispositivos y accesorios
Quinoa salad with crunchy vegetables
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
spring onion cut in pieces1
-
carrots cut in pieces70 g
-
courgettes cut in pieces140 g
-
water400 g
-
salt1 ½ tsp
-
quinoa50 g
-
tomatoes diced80 g
-
olive oil2 tbsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
nigella seed1 tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
709 kJ /
171 kcal
Grasa
11 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Basic Millet
45min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Chopped vegetable salad
10min
Steamed rice
25min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Pumpkin soup
35min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Ratatouille
40min
Apple cake
1h