Dispositivos y accesorios
Asparagus and pipis (clams) risotto
Prep. 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
water1000 g
-
pipis (clams), purged (see Tips)1000 g
-
green asparagus trimmed (approx. 2 bunches)250 g
-
brown onion40 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine100 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2003.6 mg
Proteína
46.5 g
Calorías
2629.5 kJ /
626 kcal
Grasa
13.7 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
2.9 g
Carbohidratos
76.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Signature Risottos
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Mushroom quinotto
30min
Béarnaise sauce
10min
Hungarian goulash
1h 30min
Cod with citrus butter
40min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Crumbed fish nuggets
1h 40min
Prawn and mushroom crepes
50min
Fish soup
40min
Mussels in coconut milk
25min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min