Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Proteína
- 36.7 g
- Carbohidratos
- 11.5 g
- Grasa
- 12.8 g
- Grasas saturadas
- 7.3 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 703.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Prawn saganaki with feta
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sweet and sour prawns
1h
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Sicilian prawn salad
40 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Zesty avocado with crab
10 dk
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Prawn and mushroom crepes
50min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Garlic prawns
25 min