Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g sera provolone, podwędzanego, pokrojonego na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
-
100
g szynki tyrolskiej, wędzonej, pokrojonej na kawałki
o bien 100 g boczku parzonego, wędzonego, pokrojonego na kawałki - 350 g ryżu do risotto
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 700 g rosołu, mięsnego, gorącego
- 1 szczypta szafranu
- ½ łyżeczki soli
- 30 g masła
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1886.6 kJ / 450.9 kcal
- Proteína
- 17.2 g
- Carbohidratos
- 48.3 g
- Grasa
- 19.7 g
- Grasas saturadas
- 9.6 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sodio
- 955.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Kremowe risotto z kurczakiem i czosnkiem
35min
Risotto z cukinii
45 min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35min
Risotto z parmezanem
30min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25min
Risotto po mediolańsku
30min
Risotto pomarańczowe
45 min
Makaron po liguryjsku
45 min
Risotto z dynią i serem
50 min
Risotto z parmezanem
40min
Risotto z łososiem i bulwą kopru włoskiego
35min