Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cake
- coconut oil cooking spray, for greasing
- 750 g butternut pumpkin, peeled and cut into cubes (2-3 cm)
- 400 g honey
- 2 tbsp natural vanilla extract
- 1 tbsp gluten free baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 4 eggs
- 100 g extra virgin coconut oil
- 70 g coconut oil (liquid)
- 120 g coconut flour
- 80 g raw cacao powder
Chocolate 'buttercream' frosting
- 150 g coconut cream, plus extra for blending
- 400 g dairy free milk chocolate, broken into pieces
- 50 g coconut oil (liquid)
- 80 g icing sugar
- warm water, for softening
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2270.8 kJ / 540.6 kcal
- Proteína
- 7.4 g
- Carbohidratos
- 60.4 g
- Grasa
- 31.1 g
- Grasas saturadas
- 17.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 212.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Gravity cake
2h
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45 Min
Freckles
1 Std.
Chocolate cream cookies
1h 30min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Vanilla frosting
1h 35 min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 Std. 10 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Chocolate cupcakes
1 Std. 20 Min