Dispositivos y accesorios
Six-layer cake
Prep. 1h 30min
Total 5h 45min
24 portions
Ingredientes
White chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream330 g
-
white chocolate broken into pieces900 g
Cakes
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing300 g
-
plain flour1020 g
-
white sugar810 g
-
baking powder3 tbsp
-
salt3 pinch
-
full cream milk750 g
-
natural vanilla extract3 tsp
-
eggs6
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
244.2 mg
Proteína
10.5 g
Calorías
3408.8 kJ /
811.6 kcal
Grasa
39 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
24.3 g
Carbohidratos
109 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Chocolate chip muffins
40 min
Butter biscuits
50 min
Buttercream icing
10 min
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Fairy doll cake
2 godz. 20 min
Pinwheel biscuits
26 godz. 40 min
Gravity cake
2 godz.
Pancake and fruit kebabs
1 godz.
Simple butter biscuits
3 godz. 20 min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Pikelets
35 min