Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Proteína
- 36.3 g
- Carbohidratos
- 60.9 g
- Grasa
- 24.3 g
- Grasas saturadas
- 6.4 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sodio
- 1658.8 mg
Recetas alternativas
Sticky sesame chicken
40 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9u.
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Korean fried chicken
4 Std.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 Std. 25 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min