![Korean beef bulgogi stir-fry with rice Korean beef bulgogi stir-fry with rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc1b7dfb-7512-4ff0-96a7-85282c58fb4a/Derivates/0a734486-e811-4c4d-a714-8d5046822346.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Proteína
- 36.3 g
- Carbohidratos
- 60.9 g
- Grasa
- 24.3 g
- Grasas saturadas
- 6.4 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sodio
- 1658.8 mg
Recetas alternativas
Swedish meatballs and mash
50 min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Chicken laksa
30 min
Korean fried chicken
4h
Krispy fried chicken
25min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Creamy beef curry
1h 15 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Apricot Chicken
35 min