Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Chicken and rice
- 250 g jasmine rice
- 1200 g water, plus extra as required
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters
- 3 spring onions/shallots, cut into thin slices, to serve
- 20 fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve
- 100 g cucumber, cut into thin slices, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2160.8 kJ / 514.5 kcal
- Proteína
- 46.1 g
- Carbohidratos
- 65.4 g
- Grasa
- 6.5 g
- Grasas saturadas
- 1.7 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 3303.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Miso chicken and rice
1h 30min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Curry laksa
45min
Goi muc (squid salad)
45min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Turmeric fried chicken
13 Std. 10 Min
Pork belly ramen
4h 10min
Kimchi chicken
35min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Beef and coconut soup
30min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Miso fish with Asian greens
24h 45min