Dispositivos y accesorios
Fruit and nut loaf
Prep. 20min
Total 27h 50min
24 slices
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
246.1 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
592.6 kJ /
141.6 kcal
Grasa
2.1 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
0.2 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sourdough at home
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Citrus marmalade
2h 20min
Café-style banana bread
1h 45min
Banana sesame cake
4h 20min
Fig and walnut bread
3h 20min
Mushroom stock paste
1h 35min
Creamy coconut yoghurt
18h
Blackberry meringue cake
3h 55min
Fruit and nut muffins
30min
Speculaas
1h
Quick fruit cake
2h