Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (opcional)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 2395 kJ / 576 kcal
- Proteína
- 46.77 g
- Carbohidratos
- 20.08 g
- Grasa
- 34.26 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Kalfszwezerik met lente-uien
Ninguna valoración
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Citroenkoekjes
Ninguna valoración
Cheesecake likeur
10 Min
Gemengde bessen taartjes
Ninguna valoración
Vleesballetjes met parelrijst
Ninguna valoración
Koffielikeur
40 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Tequila 'Refresher'
5 Min