Dispositivos y accesorios
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Prep. 20min
Total 3h 45min
12 slices
Ingredientes
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
151.4 mg
Proteína
7.2 g
Calorías
1819.2 kJ /
434.8 kcal
Grasa
26.1 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
9.4 g
Carbohidratos
46.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chai tea
15min
Berry mousse
5h
Cherry-Cacao Sorbet
30min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Steamed wholemeal bread
2h
Fortune cookies
2h 5min
Almond milk
1h 5min
Quinoa Tostadas
30min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Vitality truffles
25min
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24h 15min
Lemon and parsley juice
5min