Dispositivos y accesorios
Polish egg salad with tartar sauce
Prep. 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
882.4 mg
Proteína
15.7 g
Calorías
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Grasa
9.6 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
9.6 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easter around the world
28 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Baked pâté
3h
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Zhoug (Diabetes)
10min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Turmeric Green Tea
20min
Piña colada
5min
Buffalo chicken wings
45min
Quark and herb spread
5min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Detox Water (Flat Belly) (TM5/6 Metric)
25min
Brutti ma buoni
4h 40min