Dispositivos y accesorios
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
Prep. 15min
Total 2h 5min
4 portion
Ingredientes
Dough
-
water155 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
plain yoghurt unsweetened30 g
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust315 g
Filling
-
baby spinach, fresh destemmed200 g
-
onions in pieces85 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
feta cheese in pieces170 g
-
red pepper flakes½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
873 mg
Proteína
17 g
Calorías
2084 kJ /
498 kcal
Grasa
18 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
68 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Stoneware Baking Essentials
19 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Ninguna valoración
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2h 5min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min
Asian Cabbage Salad
50min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2h 25min
Peanut butter choc chip slice
1h 20min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Ninguna valoración
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Pasta primavera
1h