Dispositivos y accesorios
Spinach and lemon cake
Prep. 20min
Total 3h 45min
12 slices
Ingredientes
Spinach cake
-
frozen chopped spinach finely chopped500 g
-
butter to grease
-
grapeseed oil200 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour240 g
-
arrowroot flour50 g
-
baking powder2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice (approx. 1½ lemons)3 tbsp
-
lemon zest cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith5 pieces
-
pouring (whipping) cream400 g
-
icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, to decorate1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
144.3 mg
Proteína
6.7 g
Calorías
2040.7 kJ /
487.7 kcal
Grasa
31 g
Fibra
2.6 g
Grasas saturadas
9.8 g
Carbohidratos
48.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Treats
33 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Steamed Lemon Cake
2 godz. 20 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Sweet potato muffins with walnuts
1 godz.
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Soft date cake with walnuts
1 godz. 10 min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3 godz.
Gazelle horns
1 godz.
Mini triple layer bundts
35 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
Cherry Pistachio Energy Balls
1 godz.