Dispositivos y accesorios
Spinach and lemon cake
Prep. 20min
Total 3h 45min
12 slices
Ingredientes
Spinach cake
-
frozen chopped spinach finely chopped500 g
-
butter to grease
-
grapeseed oil200 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour240 g
-
arrowroot flour50 g
-
baking powder2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice (approx. 1½ lemons)3 tbsp
-
lemon zest cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith5 pieces
-
pouring (whipping) cream400 g
-
icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, to decorate1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
144.3 mg
Proteína
6.7 g
Calorías
2040.7 kJ /
487.7 kcal
Grasa
31 g
Fibra
2.6 g
Grasas saturadas
9.8 g
Carbohidratos
48.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Treats
33 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Tzatziki
Ninguna valoración
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Ukrainian chebureks
1h 35min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Orange Chiffon Cake
1h 15min
Spitzbuben (Metric)
1h
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min
Vitality truffles
25min
Mini Carrot Cakes
50min
Zebra bundt
1h 10min