Dispositivos y accesorios
Gluten free lemon tart
Prep. 25min
Total 2h 25min
6 portions
Ingredientes
Crust
-
blanched almonds30 g
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup90 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
coconut flour90 g
-
salt¼ tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
Filling
-
unsalted butter110 g
-
eggs4
-
caster sugar150 g
-
lemon juice (approx. 3 lemons)100 g
-
orange juice (approx. 1 large orange)50 g
-
whipped cream to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
294.2 mg
Proteína
10.7 g
Calorías
2428.7 kJ /
578.2 kcal
Grasa
39.7 g
Fibra
7.1 g
Grasas saturadas
26.9 g
Carbohidratos
46.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chunky choc nut brownie
35min
Almond biscotti
3h 30min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h