Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Proteína
- 4.9 g
- Carbohidratos
- 60.4 g
- Grasa
- 21.9 g
- Grasas saturadas
- 15.7 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 95.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free chocolate brownie
45min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten free baking powder
5 min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45min