"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)
TM6

"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)

4.2 (13 valoraciones )

Ingredientes

Spinach and mint pesto

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 8 sprigs fresh mint, leaves only
  • 50 g shelled salted pistachio nuts
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp salt

Carrot and zucchini 'spaghetti'

  • 1 - 2 zucchinis, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 1 - 2 carrots, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 500 g water
  • 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
  • Parmesan cheese, shaved, to serve
  • ground black pepper, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
989.3 kJ / 236.5 kcal
Proteína
6.5 g
Carbohidratos
14.2 g
Grasa
18.5 g
Grasas saturadas
2.7 g
Fibra
6 g
Sodio
221.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas