Dispositivos y accesorios
Raw carrot cake
Prep. 30min
Total 5h 30min
12 portions
Ingredientes
-
cashews for frosting (see Tips)250 g
-
water for soaking
Carrot cake
-
extra virgin coconut oil melted, plus extra for greasing40 g
-
walnuts70 g
-
cashews (see Tips)150 g
-
shredded coconut (see Tips)50 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg plus extra for dusting¼ tsp
-
orange zested, no white pith and juiced (approx. 60 g)1
-
rolled oats60 g
-
carrot peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
sultanas80 g
Cashew lemon frosting
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
coconut cream130 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
raw honey1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
32.7 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
1716.8 kJ /
408.8 kcal
Grasa
28.6 g
Fibra
6.7 g
Grasas saturadas
10.7 g
Carbohidratos
26.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Raw apple pie
3 Std. 25 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Berry chia jam
3 Std. 15 Min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 Std. 15 Min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 Min
Avocado coconut ice cream
12 Std. 10 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min