Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g cashews, for frosting (see Tips)
- water, for soaking
Carrot cake
- 40 g extra virgin coconut oil, melted, plus extra for greasing
- 70 g walnuts
- 150 g cashews (see Tips)
- 50 g shredded coconut (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground nutmeg, plus extra for dusting
- 1 orange, zested, no white pith and juiced (approx. 60 g)
- 60 g rolled oats
- 500 g carrot, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g pitted Medjool dates
- 80 g sultanas
Cashew lemon frosting
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 130 g coconut cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp raw honey
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1716.8 kJ / 408.8 kcal
- Proteína
- 9.1 g
- Carbohidratos
- 26.7 g
- Grasa
- 28.6 g
- Grasas saturadas
- 10.7 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sodio
- 32.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Mushroom quinotto
30min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Chocolate sourdough pudding
1h 30min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Warming amaranth porridge
50min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Better-for-you custard
15min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h