
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 eggplant (approx. 500 g), cut into slices (0.5-1 cm thickness)
- salt for sprinkling
- 200 g dried red lentils
- filtered water for soaking
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 2 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- ½ tsp salt
- ground black pepper to taste
Lentil moussaka
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 red onion cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 red capsicum deseeded and cut into pieces
- 1 carrot cut into pieces
- 1 celery stalk cut into pieces
- 400 g canned tomatoes
- 120 g filtered water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried oregano
- ground nutmeg for sprinkling
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 357.1 kcal / 1499.6 kJ
- Proteína
- 13.6 g
- Grasa
- 16.1 g
- Carbohidratos
- 35.7 g
- Fibra
- 9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil moussaka
3h 30min
Leek quiche
1h 20min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegan gravy
40min
Mushroom stroganoff
20min
Hearty lentil chilli
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Chilli con tempeh
20min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Tofu scramble
25min
Pulled BBQ jackfruit
25min