Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 eggplant (approx. 500 g), cut into slices (0.5-1 cm thickness)
- salt, for sprinkling
- 200 g dried red lentils
- filtered water, for soaking
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 2 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Lentil moussaka
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 red onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 400 g canned tomatoes
- 120 g filtered water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried oregano
- ground nutmeg, for sprinkling
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1499.6 kJ / 357.1 kcal
- Proteína
- 13.6 g
- Carbohidratos
- 35.7 g
- Grasa
- 16.1 g
- Fibra
- 9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Plant-based parmesan
5 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Mushroom stroganoff
20 min
Millet cashew stir-fry
30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Pulled BBQ jackfruit
25min
Tofu scramble
25min