Dispositivos y accesorios
Layered chocolate cappuccino cups
Prep. 20min
Total 19h 30min
8 portions
Ingredientes
Ice cream
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
full cream milk300 g
-
egg yolks3
-
white sugar80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kahlua® (opcional)2 tbsp
Chocolate custard
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
instant granulated coffee3 tsp
-
white sugar1 tsp
-
egg yolks4
Crumble
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
unsalted butter20 g
-
caster sugar20 g
-
flaked almonds20 g
-
plain flour1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
salt1 pinch
Chocolate sauce
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
skim milk (see Tips)400 g
-
cocoa powder for dusting
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
131.6 mg
Proteína
15.4 g
Calorías
3392.5 kJ /
807.8 kcal
Grasa
61.8 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
41 g
Carbohidratos
51.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chocolate addiction
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Baked cheesecake
2h 55min
Sangria ginger punch
1h 5min
"Little house" slice
6h 30min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Chocolate volcanos
55min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Polish doughnuts
2h 30min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Lamingtons
1h 10min