Dispositivos y accesorios
Seekh kebabs
Prep. 15min
Total 50min
10 portions
Ingredientes
-
water for soaking
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds3 tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots cleaned (see Tips)10 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
fresh green chillies deseeded, trimmed and cut into halves2
-
lamb mince500 g
-
egg white1
-
chickpea (besan) flour50 g
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
salt2 tsp
-
olive oil for brushing
-
natural yoghurt to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
523.7 mg
Proteína
13.1 g
Calorías
604.5 kJ /
143.9 kcal
Grasa
7.7 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
4.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of India
98 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken tikka masala
1h 10min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Amritsari dal
26h
Biryani
1h 25min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Onion bhaji
45min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Chhole (chickpea curry)
35min
Potato karakari
50min
Achari paneer murgh
1h 5min
Cucumber and mint raita
30min