Dispositivos y accesorios
Seekh kebabs
Prep. 15min
Total 50min
10 portions
Ingredientes
-
water for soaking
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds3 tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots cleaned (see Tips)10 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
fresh green chillies deseeded, trimmed and cut into halves2
-
lamb mince500 g
-
egg white1
-
chickpea (besan) flour50 g
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
salt2 tsp
-
olive oil for brushing
-
natural yoghurt to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
523.7 mg
Proteína
13.1 g
Calorías
604.5 kJ /
143.9 kcal
Grasa
7.7 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
4.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of India
98 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Bhuna gosht
1h 20min
Cucumber and mint raita
30min
Potato karakari
50min
Star anise and pistachio kulfi
24h 20min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Beef madras
1h 30min
Lamb dhansak
25h 45min
Parathas
1h 30min
Tarka dal
30min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Goan prawn curry
25min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min