Dispositivos y accesorios
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
Prep. 5min
Total 4h 5min
500 g
Ingredientes
-
Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained300 g
-
red peppers quartered150 g
-
tomatoes quartered80 g
-
freshly squeezed lime juice55 g
-
olive oil120 g
-
honey1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
1 tsp fine sea saltherb salt1 tsp
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 50 g
Sodio
235 mg
Proteína
4.6 g
Calorías
1314 kJ /
314 kcal
Grasa
32.1 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
6.5 g
Carbohidratos
5.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Raw
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Banana Peel "Pulled Pork"
30min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2h 25min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Chickpea Pancakes
20min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Curried Squash Galette
1h 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min