
Dispositivos y accesorios
Brioche slice with crumble
Prep. 20min
Total 2h
24 portions
Ingredientes
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
202.3 kcal /
849.5 kJ
Proteína
3.6 g
Grasa
6.2 g
Carbohidratos
33.2 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
3.8 g
Sodio
60.3 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Polish cuisine: Desserts
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda